Hobro-formand takker af

Efter næsten seks år som bestyrelsesformand for Hobro IK træder Steen Juulsgaard nu tilbage.

Hobro IK skal have ny bestyrelsesformand. Det står klart efter at nuværende formand Steen Juulsgaard efter næsten seks år på posten, har valgt at trække sig.

Steen Juulsgaards beslutningen kommer med mindre end en uge til Hobro IK's generalforsamling, hvor man forventer endeligt at kunne vedtage udskillelsen af den professionelle del af klubben til et aktieselskab.

Det er en proces, der har stået på hele året, som vil betyde at den professionelle del og den mere traditionelle fodboldforening skal have hver deres bestyrelse.

Disse skal findes 30. august på den ekstraordinære generalforsamling, og det er på forhånd givet, at Steen Juulsgaard ikke genopstiller og at han ikke er et emne til bestyrelsen for den professionelle bestyrelse.

Selvom Hobro efter to sæsoner i landets bedste fodboldrække måtte rykke ned til 1. division, mener Steen Juulsgaard, at han afleverer en fodboldklub i god form.

- I snart seks år har jeg prioriteret HIK meget højt, ja vel næsten over alt andet. Vi har arbejdet med nogle spændende udfordringer, og sammen med mit job i banken bliver det til rigtig mange timer, og det kan ikke forsvares eller lade sig gøre på den lange bane. Jeg har i årene givet klubben alt, hvad jeg kunne, men fået meget mere igen, og jeg vil altid være meget taknemlig over at have været med på Hobro IK’s rejse mod toppen af dansk fodbold. Det har givet nogle fantastiske oplevelser, udtaler Steen Juulsgaard og fortsætter.
 
- Mit største ønske for klubben vil herefter være, at den beviser, at vi har fået skabt så godt et fundament, som fortsat viser sig stærkt, og jeg er overbevist om, at de kommende to bestyrelser vil lykkes med at udvikle klubben videre – og gerne mod det allerhøjeste niveau i dansk fodbold. Potentialet er der, men det skal selvfølgelig understøttes.

Steen Juulsgaard har været en del af Hobro IK i 45 år og har klubrekorden for flest kampe på førsteholdet: 310 styk. Også fremover vil han følge klubben, men kun på tilskuerrækkerne og som old-boys-spiller.

Hvem der sætter sig i den ledige formandsstol afhænger i sidste ende af valget til bestyrelsen på den kommende generalforsamling den 30. august, men Steen Juulsgaard understreger, at der ligger en løsning klar til både bestyrelses- og formandshvervet, som vil blive præsenteret på foreningens generalforsamling.


Seneste nyt

fra Nordjylland