Hobro IK møder Champions League-hold i opstarten

Hobro IK og cheftræner Ove Pedersen har sammensat et tæt opstartsprogram med ni testkampe i Danmark og udlandet inden sæsonpremieren mod Brøndby IF.

For Hobro IK er hovedoverskriften for sæsonen overlevelse. Derfor øger klubben træningsmængden for fuldtidsspillerne op til sæsonstart. 15 ud af 27 spillere i truppen er ansat på fuldtid, og de skal fremover træne syv gange om ugen mod de nuværende fem træningspas.

Til de ekstra træninger vil Ove Pedersen gøre brug af Hans Henrik Andreasen som specialtræner. 

Truppen er forstærket med Babajide Ogunbiyi, Michael Christensen og Hans Henrik Andreasen. Sammen med resten af truppen har de nye spillere taget hul på et opstartsprogram, der blandt andet omfatter ni testkampe i ind- og udland.

Under træningslejren i Belek i Tyrkiet fra den 4. til 13. februar skal Hobro IK blandt andet møde det kasakhstanske mesterhold FC Astana, der i efteråret i Champions League-gruppespillet tog point fra Atletico Madrid, Galatasaray og Benfica. 

Herudover står programmet på træningslejren også på opgør mod Torpedo Kutaisi fra Georgien, FK Vozdovac fra Serbien samt FK Mladost Podgorica, der er tophold i den bedste liga i Montenegro. Hobro IK skal den 29. og 30. januar også et smut til Tyskland for at prøve kræfter med 2. Bundesliga-holdet Eintracht Braunschweig.

- Jeg er godt tilfreds med hele opstartsprogrammet. Der er et passende antal kampe, så jeg kan se hele truppen an, siger cheftræner Ove Pedersen.

Hjemme i Danmark er testmodstanderne AaB, Vendsyssel, SønderjyskE og AGF, hvor der er generalprøve på Ceres Arena i Aarhus den 20. februar, inden det går løs i Alka Superligaen weekenden efter på Brøndby Stadion.

- Vi har taget et kæmpe skridt ved at lade fuldtidsprofferne træne et par gange mere om ugen. Jeg har aldrig før set et Hobro-hold træne så hårdt som i øjeblikket. Der har vi virkelig mulighed for at flytte noget, og det er en af grundene til, at vi har ansat Ove Pedersen samt en fysisk træner, forklarer sportschef Jens Hammer Sørensen.

Hobro IK møder AaB i en træningskamp torsdag den 21. januar. 


Seneste nyt

fra Nordjylland