Højbjerg-brødre sikrede Pirates-sejr

Piraterne holder kursen da de lørdag aften vandt sikkert over Gentofte Stars.

På hjemmebane tog Aalborg Pirates lørdag aften imod Gentofte Stars, og piraterne, der i forvejen havde en komfortabel føring som tophold i Metal Ligaen, fortsatte de gode takter og vandt 2-0.

Tilskuerne i Gigantium i Aalborg blev vidner til en livlige 1. periode hvor begge hold ivrigt skød på mål. Aalborg Pirates havde det spilmæssige overtag, men ingen af holdene fik valuta for deres indsats og perioden endte 0-0.

De næste 20 minutter blev kampafgørende, og Aalborg Pirates kan takke de unge Højbjerg-tvillinger Martin og Mikkel for at kampen endte som den gjorde. Det var nemlig med et mål fra dem hver at Aalborg Pirates hev sejren i hus.

2. periode var seks minutter gammel, da publikum kunne juble første gang. Martin Højbjerg fik pucken i mål på en assist fra tvillingebror Mikkel, og kun halvandet minut senere var det Mikkel Højbjerg selv, der var i målscoreres rolle.

Gentofte Stars spillede aggresivt og mod mål i tredje periode, men blev afvist af piraternes keeper hver gang. I modsatte ende havde Gentofte-keeperen ikke så travlt, for Pirates kom ikke frem til det store, og med kun seks skud på mål i hele 3. periode gav hjemmeholdet ikke de fremmødte fans en specielt seværdig sidste periode.

Det meste kan dog tilgives, når kampen vindes, og det blev aftenens udfald i Gigantium.

Aalborg Pirates har 48 point efter 20 kampe i Metalligaen. De har vundet 14 kampe i ordinær spilletid, tabt tre og henholdsvis vundet og tabt en enkelt kamp i overtidsspil.

Mestrene fra forrige sæson SønderjyskE indtager ligaens andenplads mens Frederikshavn White Hawks, der fredag tabte 2-0 til Odense Bulldogs ligger nummer fire i tabellen.

Netop SønderjyskE er modstanderen når Aalborg Pirates løber på isen næste gang. Det er 6. december klokken 19.00. På præcis samme tidspunkt møder Frederikshavn White Hawks dagens slagne hold i Aalborg - Gentofte Stars.