Hold i nakken driller Kjeldsen

Det ser alvorligt ud på det billede, som den nordjysk golfspiller Søren Kjeldsen har lagt op på Facebook. Her ligger han i sengen med en stor krave om halsen og ligner ikke umiddelbart en mand, som er på vej på golfbanen.

Søren Kjeldsen beroliger dog sine følgere på Facobook:

-Bare rolig det er "kun" et grumt hold i nakken som jeg har kæmpet med de sidste dage, men melder mig klar til kamp senere i dag, skriver Søren Kjeldsen.

Og der venter store turneringer for Søren Kjeldsen. I USA står major turneringen PGA Championship på programmet fra i morgen, hvor Søren Kjeldsen er en af to danskere spillere i turneringen. Kjeldsen bliver første dansker på banen torsdag klokken 14.10 dansk tid. Han skal spille med Billy Hurley III og Scott Hend.

Det er femte gang, at Søren Kjeldsen deltager i PGA Championship. Tre gange har han misset cuttet, og i den fjerde opnåede han en sjetteplads, som er karrierens bedste resultat i en major.

Efter PGA Championship skal Søren Kjeldsen repræsentere Danmark ved OL i Rio, hvor golf er tilbage på OL-programmet for første gang siden 1904, og Dansk Golf Union har forventninger om medalje til en af de fire danske golf-spillere ved legene i Rio.

I Dansk Golf Union er eliteansvarlig og OL-teamchef, Claus Mølholm, optimistisk omkring den kvartet, der skal til Rio. Han håber på en medalje, men ved, at det bliver svært. Succeskriteriet hedder én spiller i top 15 i en af de to turneringer, som hver tæller 60 deltagere.

- Vi går efter en medalje. Det er mindsettet. Men vi bliver først skuffede, hvis vi ikke har en spiller i top 15. Det er nogle interessante spillere, fordi de alle fire har vundet på European Tour indenfor de sidste 14 måneder. Så potentialet er klart til stede til en toppræstation, siger Claus Mølholm.

Søren Kjeldsen og Thorbjørn Olesen skal i aktion ved golfturneringen i Rio torsdag d. 11. august, og i TV2 Nords OL-program fra Gl. Torv i Aalborg sættes der d. 11. august netop fokus på golf og Søren Kjeldsen. 


Seneste nyt

fra Nordjylland