Hovsa: Butikstyv blev fældet af sin tabte telefon

En 24-årig mand blev torsdag snuppet for et butikstyveri, han begik den 9. december i Brovst.

Der er et par ting, man bare ikke skal gøre, når man gerne vil slippe af sted med et butikstyveri. En af dem er at efterlade sig spor, for eksempel i form af en tabt telefon på gerningsstedet.

Skulle man alligevel tabe den, er det en god idé bare at glemme alt om den - man skal lade være med at få sine venner til at ringe til telefonen i et forsøg på at lokalisere den, så de ansatte i butikken finder den på et uheldigt sted og pludselig bliver gjort opmærksomme på, at man har stjålet noget.

Alt det havde en 24-årig mand fra Hvam dog glemt for en stund, da han den 9. december besøgte SuperBrugsen i Brovst. Her lod han, som om han ville spille Oddset, og mens et lukket kasseapparat fik lov til at stå ubevogtet af personalet, åbnede han den og tog 3400 kroner.

Herefter forlod han straks stedet. Og hvem ved, måske kunne han være sluppet fra sit tyveri, hvis ikke han i skyndingen ved kassen havde tabt føromtalte mobiltelefon og siden fået en bekendt til at ringe til den. 

Men ringeriet ved den lukkede kasse, der altså manglede 3400 kroner, fik de ansatte i SuperBrugsen til at melde tyveriet til politiet, som efterlyste manden.

Og torsdag var der så gevinst for Nordjyllands Politi: Den 24-årige mands bil blev set i Aalborg, og en tålmodig patrulje skulle bare vente ved køretøjet, indtil han dukkede op af sig selv og kunne anholdes.


Seneste nyt

fra Nordjylland