Indbrudsbølge i villakvarter i Sæby

Onsdag blev tre villaer udsat for ubudne gæster. Tyvene stak afsted med elektronik, smykker og kontanter.

En eller flere flittige tyveknægte havde travlt i Sæby i løbet af onsdagen. Her blev der begået tre indbrud i villaer på henholdsvis Meldahlsvej, Otto Banners Vej og Rebslagervej. Det oplyser Nordjyllands Politi.

Alle tre indbrud i Sæby er begået mellem kl. 13 og 23. Tyvene skaffede sig adgang til villaerne ved enten at bryde et vindue op eller knuse en rude. De slap væk med diverse smykker, kontantbeløb, sølvtøj, computere og iPads.

Udover indbrud i Sæby, har tyve det seneste døgn også slået til i Svenstrup, Hjørring, Frederikshavn, Støvring og Brovst.

Hjælp Nordjyllands Politi

Nordjyllands Politi opfordrer til, at man kontakter politiet, hvis man ved noget om indbruddene eller tilbydes hælervarer. Nordjyllands Politi kontaktes på telefon 114.
 

Nabohjælp

  • Aftal med din nabo, at I holder øje med hinandens boliger.
  • Risikoen for at blive opdaget kan afskrække tyven fra at bryde ind. Nabohjælp kan nedbringe indbrud, hærværk og anden kriminalitet med op til 25 %.
  • Du kan tilmelde dig nabohjælp gratis. Det er et digitalt system, der kan hjælpe jer med at organisere nabohjælpen.
  • Via mail og sms får I overblik over, hvem der er på ferie og hvornår. I kan også bruge systemet til at advare hinanden, hvis I oplever indbrud eller noget mistænkeligt i området.
  • Du beslutter selv, hvem du vil være i netværk med og hvem, der får adgang til dine ferieinformationer og personlige oplysninger.
  • I får Nabohjælpsklistermærker til døre og postkasser, så alle kan se, at I passer på hinandens hjem.
  • Læs mere her: http://dkr.dk/indbrud/nabohjaelp/

 


Seneste nyt

fra Nordjylland