Indbrudstyv anholdt: Varetægtsfængslet for serie af indbrud

En 39-årig mand blev tirsdag eftermiddag varetægtsfængslet for en lang række indbrud i både villaer, sommerhuse og biler.

En 39-årig mand fra Aalborg-området blev tirsdag eftermiddag varetægtsfængslet i fire uger for flere indbrud. Han nægter sig skyldig i anklagerne og ville ikke udtale sig i retten. Nordjyllands Politi anholdte manden mandag aften efter en længere efterforskning. 

- Anholdelsen sker på baggrund af en konkret efterforskning, der har været rettet mod det organiserede indbrudsmiljø, og hvor vi mener, at den anholdte person er gerningsmand til en lang række forhold, der primært er begået i Aalborg-området, fortæller lederen af politiets efterforskning, politikommissær Sune Myrup.

Tyverierne den 39-årige er sigtet for er blandt andet designindbrud i villaer og sommerhuse samt brugstyverier af dyre biler. På trods af at den 39-årige nægtede sig skyldig i anklagerne, så valgte han ikke at kære afgørelsen om varetægtsfængsling. 

- Indbrudskriminalitet er ét af vores vigtigste indsatsområder, og derfor efterforsker vi kontinuerligt på området, og vi forventer i nær fremtid, at vi foretager flere anholdelser på området, pointerer politikommissær Sune Myrup.

 


Seneste nyt

fra Nordjylland