Ingen gider sidde i Regionsrådet for Venstre i Thy

Der er ikke ligefrem rift om at stille op til regionrådsvalget hos Venstre i Thy. Partiet mangler to ud af tre kandidater til valget.

Venstre i Thy har så store problemer med at finde kandidater til regionsrådsvalget i november, at man risikerer ikke at kunne stille med de tre kandidater, man har fået tildelt plads til på den regionale kandidatliste. Det skriver LimfjordUpdate.

Det var udgangen af opstillingsmødet i aftes, hvor der ikke kom en eneste kandidat udover Regionsrådsmedlem Erik Harbo Larsen, der var mere end villig til at fortsætte. Det havde veteranen Svend Heiselberg ikke. Han tager det, han selv betegner som “en pause”.

Det er nu op til Kommuneforeningens bestyrelse at få de sidste to pladser fyldt ud inden, at fristen for kandidater udløber1. april. Hvis man altså vil bibeholde de tildelte pladser på listen.

Ifølge LimfjordUpdate kritiserede Svend Heiselberg kommuneforeningen for ikke at have fået nok kandidater på plads før mødet. Formanden Jørgen Christensen forsvarede sig med, at man havde prøvet alt.

Men ingen ønskede at stille op.


Seneste nyt

fra Nordjylland