Iværksætterslottet vil indtage hele verden

Det gamle slot i Aalborg er fyldt med spritnye virksomheder. De nye virksomheder kæmper for at slå igennem på den internationale bane.

Det gammel Aalborg slot er fyldt med ideer, ambitioner og hårdt arbejde. Iværksætterforeningen Startup Works har startet et fællesskab, der skal sørge for, at de små iværksættere kan mødes og sparre med hinanden. Ambitionerne på slottet er skyhøje - alle virksomhederne vil ud i verden.

– Vi har skabt en forening for at skabe sammenhold mellem de virksomheder, der virkelig gerne vil noget stort. De har produkter, de kan tage med internationalt. Produkter der virkelig kan blive en stor international succes, siger Lisa Bønsdorff Dalsgaard, medstifter af Startup Works og goodiepack.com.

Startup Works er en frivillig forening. De har af Slots- og Kulturstyrelsen lejet sig ind på det gamle Aalborg slot. Lige nu er der 20 små firmaer, der er flyttet ind på slottet. De hjælper hinanden i dagligdagen for at løfte hinanden til succes.

- Vi drømmer selvfølgelig om og blive store. Klare det godt og lave nogle rigtig sjove spil – tjene nogle penge, ture rundt i verden og vise det frem, siger Brian Martin Nielsen, direktør i spilvirksomheden ALL CAPS.

ALL CAPS har allerede haft stor succes i hele verden. Et af deres spil er blevet downloadet mere end 700.000 gange. Den fire mand store virksomhed vil dog endnu længere ud i verden.


Seneste nyt

fra Nordjylland