Janus Madsen

Janus er en af de otte nominerede til Årets Nordjyde. Lær ham at kende her.

31-årige Janus Madsen fra Aars er en oplagt kandidat til titlen som Årets Nordjyde 2016. Uafhængigt af hinanden har hele seks personer indstillet ham til prisen og dommertrioen var ikke i tvivl om at han skulle være blandt de otte nominerede til prisen.

Janus er stand-up komiker med et velgørende hjerte. Alt hvad han tjener på at være sjov kanaliserer han nemlig videre til børneafdelingerne på de danske sygehuse og hospitaler.

Børneafdelingerne i Aalborg, Randers og Aarhus har alle haft besøg af Janus, der med sig havde gavekort, der kunne komme børnene til gode.

Via sin Facebook-side En for alle, alle for en fortæller Janus om sit projekt og deler de dejlige billeder, han tager, når han er ude og aflevere gavekort på afdelingerne. Det er også via sin Facebook-side Janus sælger de, meget kulørte dragter, han kreerer af genbrugstøj. Igen for at samle ind til børneafdelingerne.

"Han er en hjælpsom og frisk person, og jeg er sikker på pengene ville give mange syge børn i Danmark et smil på læben," lyder det blant andet i en af de indstillinger, der er kommet ind på Janus.

Mød de øvrige nominerede. Klik på et billede og læs deres historie.

 


Seneste nyt

fra Nordjylland