"Jeg har altid tænkt, at en stor popo må kunne bruges til noget. Det kan den så nu."

Anna Katrine Storgaard Nielsen er en af de fem deltagere i TV2 Nords 48 timers pælesidningskonkurrence, som starter på torsdag.

MINIPORTRÆT: Der er mange penge på spil, når Anna Katrine Storgaard Nielsen torsdag sætter sig op på sin pæl.

Sammen med fire andre er hun blandt deltagerne i TV2 Nords pælesidningskonkurrence, hvor fem personer skal sidde 48 timer på pæle i søen ved TV2 Nord i Aabybro. Personen, der stadig sidder på sin pæl efter de mange timer, vinder 20.000 kroner.

Anna Katrine Storgaard Nielsen er 26 år og arbejder til daglig som social- og sundhedshjælpervikar i Randers. 

Hvorfor vil du gerne være med i konkurrencen?

"Jeg har altid været fan af pælesidning, så det vil jeg bare gerne prøve. Jeg har altid tænkt, at en stor popo må kunne bruges til noget. Det kan den så nu," siger Anna Katrine Storgaard Nielsen med et glimt i øjet.

Hvad vil du have med ud på pælen?

"Jeg har kigget på vejrudsigten, så jeg vil have et regnslag med, som kan foldes sammen. Og så har jeg en pude, som er flettet i en knude. Den kan også bruges som hat. Derudover har min arbejdsplads doneret en powerbank til min telefon."

Hvad vil du bruge de 20.000 kroner til, hvis du vinder?

"Jeg vil gerne gøre noget godt for min mormor og morfar, så hvis jeg vinder, vil jeg give dem 15.000 kroner til en rejse til Costa del Sol. De sidste 5.000 vil jeg donere til ældreområdet, gerne i Randers."

Hvad bliver den største udfordring for dig på pælen?

"Det bliver helt klart at holde mig vågen og ikke falde bagover. Forleden prøvede jeg at se, hvor længe, jeg kunne holde mig vågen, og det gjorde jeg fra 9 om morgenen til klokken 22 næste aften. Man skal bare komme over det punkt, hvor man er rigtig træt - og så går det bare derudaf."

Du kan selv se, om Anna vinder konkurrencen, for TV2 Nord holder Åbent Hus lørdag d. 2. juni kl 10-14 i Aabybro. Vinderen - eller vinderne - af konkurrencen findes samme dag kl. 12. 

Du kan læse om de andre deltagere i konkurrencen herunder. 


Seneste nyt

fra Nordjylland