"Jeg har et stævnemøde med den pæl"

28-årige Michael fra Svenstrup er en af de fem deltagere i TV2 Nords pælesidningskonkurrence. Han deltager for at bevise over for sin kæreste, at han 'ikke er en slatten chauffør'.

Michael Nordby Bjerre Bigum er 28 år og fra Svenstrup, og han er en af de heldige, der skal være med i TV2 Nords 48 timers pælesidningskonkurrence.

Til daglig er Michael lastbilchauffør, så han er - som han selv siger - "i træning, for jeg sidder ned i mange timer hver dag'.

Hvorfor har du meldt dig til konkurrencen?

"Da jeg så opslaget på Facebook, tændte det noget i mig. Min kæreste og hendes datter går og driller mig lidt med, at jeg er i dårlig form, så nu skal jeg bevise over for dem, at jeg kan og ikke er en slatten chauffør. Min kæreste siger, konkurrencen er tosset, men at jeg er så stædig, at jeg skal dø på den pæl, før jeg kommer ned."

Hvad vil du tage med dig ud på pinden?

"Cigaretter og en lighter. Og måske nogle tudekiks. Jeg vil ikke tage min mobiltelefon med, for det er mig og den pind, der har et stævnemøde. Vi behøver ikke andet."

Hvad vil du bruge pengene på?

"Hvis jeg vinder, vil jeg bruge pengene på at gøre sommerferien endnu bedre. Måske tage lidt ekstra fri.​"

Hvad bliver den største udfordring?

"Det er nok, hvis det bliver meget fysisk belastende. Ben der sover og ondt i bagdelen. Men jeg er fokuseret og lader mig ikke påvirke af f.eks. dårligt vejr. Søvn er noget pjat. Det er bare en time, hvor man gaber, og så er man klar igen."

Du kan selv se, om Michael vinder de 20.000 kroner, for TV2 Nord holder Åbent Hus d. 2. juni kl. 10-14. Pælesidningskonkurrencen slutter kl. 12 samme dag. 

Du kan læse om de andre deltagere herunder. 


Seneste nyt

fra Nordjylland