Jem og Fix-røvere er stadig på fri fod

Det er endnu ikke lykkedes Nordjyllands Politi at anholde de to bevæbnede mænd, som i aftes røvede Jem og Fix i Nørresundby.

Selvom politiet har gode signalementer af de to røvere, som i aftes truede sig til et ukendt pengebeløb i Jem og Fix i Nørresundby, er de stadig på fri fod. 

Det voldsomme røveri blev begået kort før lukketid. Den ene røver tog halsgreb på ekspedienten, mens den anden med en pistol truede en ansat til at åbne pengeskabet. 

Røverne stak af i en hvid Toyota Corolla Verso, der senere blev fundet udbrændt nær genbrugspladspladsen i Vodskov. Bilen var stjålet i december. 

Nordjyllands politi søger vidner til røveriet. Ligeledes søges vidner til afbrændingen af bilen og bilens færden inden afbrændingen. Kontakt Nordjyllands Politi på telefonnummer 114. 

Signalement på røverne: 

  • Den ene beskrives som: Mand cirka 20 år, tynd, 180 cm høj, mørkt hår. Han bar en sort hættetrøje og var iført mørk blå Hummel træningsbukser.
  • Den anden beskrives som: Mand, cirka 20 år, tynd, 190-195 cm høj. Han bar hvid maske, hvid hættetrøje med blå skrift på ryg. Sorte joggingbukser.

Seneste nyt

fra Nordjylland