Jobmesse for nørder

Torsdag er der stor jobmesse på Aalborg Universitet. Det er for nørderne, for der er fyldt med tal og teknik.

På Aalborg Universitet er der en hel del studier, der henvender sig til de mere nørdede studerende. Og derfor er der torsdag messe for nørderne. Det er 14 forskellige virksomheder, der alle er meget interesseret i nørder. For dem er der gode samarbejdsmuligheder i, det kan være alt lige fra semesterprojekter, praktikpladser, specialesamarbejde og job efter endt uddannelse.

- Det kommer helt naturligt, hvis man får fat i de studerende tidligt og arbejder med den teknologi, som vi har, siger Jørgen Schiønning, direktør, PDM Technology.

Alle virksomhederne stiller med ingeniører og it-specialister og medbringer grej som er guf for rigtige nørder. De forskellige deltagende virksomheder er blandt andet Volvo og GOMspace, og alle stiller op med it-specialister og ”nørdet” udstyr, som de studerende kan få lov at henholdsvis tale med og kigge nærmere på.

 - På den måde får de interesse i det, og de udvikler færdigheder, som gør, at de bliver hyret bagefter, siger Jørgen Schiønning, direktør, PDM Technology.

Der er derfor ikke tale om en traditionel jobmesse, hvor der bliver delt foldere ud, men snarere en ”nørd møder nørd” messe, hvor salgsopgaven nok har lidt omvendte fortegn, da der er tale om studerende, som der er stor rift om i erhvervslivet.


Seneste nyt

fra Nordjylland