John er kun 56 år: Fejrer 40 års jubilæum hos Nilfisk

Det er sjældent at en person har 40 års jubilæum på samme arbejdsplads, men det er endnu sjældnere, at det sker, når man kun er 56 år gammel.

- Her er min kontrakt fra 1978.

John Børge Pedersen ser tilbage. Tilbage på 40 års arbejde på KIV i Hadsund, som i dag hedder Nilfisk.

Som 16-årig trådte den unge John Børge Pedersen ind af hovedindgangen på KIV, og 40 år senere - som 56-årig - er han der stadig. Nu som jubilar og ansvarlig for firmaets bygninger i Hadsund, Aalborg og Lemvig.

John viser rundt på fabrikken, som han kender bedre end sin egen bukselomme, og som gennem hans arbejdsliv har udviklet sig helt enormt.

- Da jeg startede herude, der var hovedindgangen her, viser John Børge Pedersen ved en elektrisk skydedør.

- Det var her, jeg trådte mine første skridt herude.

Har een gang tænkt på at skifte job

Det er tid til at fejre endnu et jubilæum. 40 år på samme arbejdsplads er sjældent, og bliver stadigt sjældnere. Vi skifter i dag job som aldrig før, men John Børge Pedersen har kun én gang tænkt, at det var en mulighed.

quote Den dag i dag kan jeg ikke se mig selv i et andet job. Jeg elsker at gå på arbejde hver eneste dag

John Børge Pedersen

- Men pludselig skete der noget mere, som var spændende og så har jeg ikke skænket det en tanke siden.

- Den dag i dag kan jeg ikke se mig selv i et andet job. Jeg elsker at gå på arbejde hver eneste dag, fortæller John Børge Pedersen.

- En fantastisk kollega

John er ikke alene om at have mange år på bagen hos Nilfisk. Underdirektør Anton Sørensen er dog Benjamin med sine 34 år, og han er glad for sin mere erfarne kollega John Børge Pedersen:

- John er en fantastisk kollega. Han er altid parat til at lave det, han skal og til at give en ekstra hånd med det der nu presser sig på, foræller Anton Sørensen.

- John har altid været en stor støtte i det praktiske, men også som en god diskussionspartner, fortæller han videre.

Ikke til at slippe for

John Børge Pedersen har arbejdet sig op og uddannet sig op. Han har flere gange efteruddannet sig, og antallet af stillinger, han har bestreret i firmaet er stort. 

- Jeg tror ikke på, det er nødvendtigt at skifte mellem flere firmaer, hvis der er en rig udvikling, der hvor man er, fortæller John Børge Pedersen, der satser på at blive hængende mange år endnu - på den ene eller anden måde.

- De behøves ikke sætte noget billede af mig op, for den dag jeg ikke er her mere, så er det mig, der kommer om natten som et genfærd i de bygninger her, lyder det fra jubilaren.


Seneste nyt

fra Nordjylland