Juletræer udsolgt i Frederikshavn

Det er småt med juletræerne i Frederikshavn og omegn. Har man ikke allerede sikret sig et træ, kan man risikere at skulle holde jul uden, det skriver Kanal Frederikshavn.

Adskillige salgssteder i Frederikshavn melder om alt udsolgt når det kommer til juletræer. Det gælder eksempelvis Metodistkirken på Sønderjyllands Allé, Knivholt og Ungdomsborgen på Møllehus Allé.

- Vi plejer at sælge træer indtil 22. december, men i år pakkede vi sammen i weekenden, fordi vi har solgt alle 450 træer, fortæller formand Peter Madsen, FDF Frederikshavn 2. kreds, til Kanal Frederikshavn.

Ifølge ham, skyldes manglen på juletræer blandt andet, at mange af dem, som plejer at købe juletræ på landet, har været nødt til at handle inde i byen og det skyldes en øget eksport af juletræer til ikke mindst det tyske marked.

Peter Madsen mødte selv flere familier, som i weekenden forgæves kørte rundt mellem forskellige salgssteder i Frederikshavn. Han forudser, at problemet formentlig bliver endnu større de kommende år, fordi der ikke er plantet nok nye juletræer.Manglen på juletræer, har også medført en prisstigning på de grønne hyggespredere.


Seneste nyt

fra Nordjylland