Kaare Maul kræver 3,5 millioner kroner i erstatning

Kaare Maul og hans advokat Torben Haldrup har sendt et erstatningskrav til Vesthimmerlands Kommune på 3,5 millioner kroner for uberettiget fyring.

Erstatningskravet er opgjort på baggrund af den løn Kaare Maul kunne have opnået som skoleleder, hvis han var blevet på posten til han fyldte 65 år, minus den pension han får i forvejen.

- Jeg synes vi har været flinke. Egentlig skulle vi jo have krævet lønnen til han blev 70 år, hvor han ifølge tjenestemandsloven først skulle være gået af, siger advokat Torben Haldrup til TV2/NORD.

Erstatningskravet er opdelt i 3,2 millioner i manglende løn og 300.000 kroner til dækning af tort og de omkostninger, som sagen har påført Kaare Maul.

Nu er det op til kommunen at reagere på kravet. Hvilket muligvis allerede sker på et byrådsmøde torsdag aften. Hvis kommunen skulle sige nej, ender sagen i retten og så ryger der endnu en million oven i kravet. Så vil Kaare Maul nemlig kræve løn indtil de 70 år, plus den manglende pension, som han ikke har nået at optjene, da han blev fyret næsten 20 år for tidligt

- Man kan godt tage vores tilbud som et oplæg til forlig, siger Torben Haldrup.


Seneste nyt

fra Nordjylland