Kæmpe medisterfest i Løkken

Det er næsten 30 år siden, at SuperBrugsen i Løkken for første gang inviterede til medisterfest. I dag var det så tid igen.

Medisterfans strømmede i dag til SuperBrugsen i Løkken, der i dag afholdt deres årlige medisterfest. Det er næsten 30 år siden, at medisterfesten første gang løb af stablen i byen. Den er efterhånden blevet en fast del af juletiden i Løkken, og tiltrækker kunder fra hele Nordjylland.

- Der er jo nogen, der startede det længe før os, og så har vi bare holdt ved. Det er jo helt vildt fantastisk at kunderne bakker sådan op, og at der er sådan en interesse for det, fortæller Uddeler i SuperBrugsen Løkken, Mogens Knudsen.

Ved medisterfesten har kunderne mulighed for at købe SuperBrugsens julemedister til en særlig fordelagtig pris, og det er der mange, der i dag benyttede sig af. En af dem var Kim Jensen er Vrå, der i dag slap anskaffede sig omkring 24 kilo medister.

- Jeg kom her første gang for omkring 20 år siden, og jeg synes, at deres medister er helt fænomenal. Alt, jeg har købt i dag, er dog ikke kun til mig selv, jeg køber også noget for min familie, siger han.

En af de helt store samtaleemner ved dagens medisterfest var, om det ville lykkes SuperBrugsen at sælge mere end de 6,9 tons medister, som de solgte sidste år. Derfor havde store dele af personalet allerede været i gang siden midnat med at producere tre tons medister, der skulle ligge klar til åbning af butikken.

- Det er hårdt, men også sjovt. Jeg har efterhånden ondt i både skuldre, ryg og fingre, forklarede slagtermester, Jacob Carlsen, der i dagens anledning lavede omkring 10 kilometer medister.

Da butikken lukkede klokken syv stod det dog klart. SuperBrugsen slog sidste års rekord. I alt solgte de 7150 kilo medister i dag, hvilket svarer til 140.000 kroner lige ned i kassen i ren medister. Nu er det så bare et spørgsmål, om rekorden bliver slået igen næste år.


Seneste nyt

fra Nordjylland