Kammerat chokeret

Kasper Pedersen troede ikke sine egne ører, da han hørte, at det var det pure opspind, da hans 38-årige kammerat 1. oktober anmeldte, at han var blevet slået ned af en polsk krybskytte i skoven syd for Kaas.Den 38-årige havde opdigtet historien om overfaldet.

Kasper Pedersen viste i TV2/NORD hvordan, han fandt den forslåede 38-årige liggende i skovbunden. Den 38-årige forklarede efterfølgende til politiet, at han var blevet slået ned af formodede polske krybskytter. En forklaring, han nu har indrømmet, var det rene opspind fra ende til anden.

- Jeg tænkte det er løgn. Man kan ikke lave sådan et nummer der. Det er jo mange ting han sætter i gang med både ambulancer og politi. De kunne jo foretage sig noget mere fornuftigt end at skulle ud og samle sådan en klovn op, siger Kasper Pedersen til TV2/NORD.

- Politiet er rigtig glade for, at vi kan komme med oplysninger om, at der er tale om falsk anmeldelse. Så beboerne kan rolig gå på jagt igen og færdes i den dejlige natur derude uden at skulle tænke på det, siger stationsleder Gerner Kannegaard, Jammerbugt Nærpoliti til TV2/NORD.

Motivet til den opdigtede historie skulle være at den 38-årige havde brug for et par sygedage.

- Der må være andre måder man kan få et par sygedage på, end at udsætte os alle sammen for det her, siger Kasper Pedersen til TV2/NORD.

TV2/NORD har uden held forsøgt at få en kommentar fra den 38-årige, men han svarer ikke sin telefon.


Seneste nyt

fra Nordjylland