Karolines sy-bog giver tricks til genbrugstøj

I en ny nordjysk bog kan du lære at sy gammelt tøj om til nyt

Genbrug af tøj, hvor man laver gammelt tøj om til nyt bliver stadigt mere populært. Om kort tid udkommer bogen ”Smart i en fart” med gode ideer og tips til, hvordan du nemt laver dit eget helt unikke tøj.

Det er nordjyske Karoline Darhling Hughes, der står bag bogen, som tager udgangspunkt i en trend, der handler om ikke hele tiden at være en del af forbrugsræset, men i stedet genbruge ressourcerne og få dem skabt om til noget, der både er anvendeligt og moderigtigt.

Karoline Darhling Hughes har syet, siden hun som barn arvede sin farmors gamle symaskine, og hun siger, at hun synes det er vigtigt, at vi ikke alle sammen behøver ligne hinanden.

- Der er en anden glæde ved, at man skaber noget selv. Og man kan måske gøre det i samarbejde med nogen – sine venner eller sine børn. Der er et rigtig rart fællesskab om det at lave noget selv, siger hun.

I den nye bog lærer Karoline Darhling Hughes læseren at sy tøjet ud fra nogle let tilgængelige modeller, og hun er sikker på, at man efter at have læst om ideerne i bogen også selv vil få en masse nye ideer til spændende tøj lavet af second hand stof og tøj.

- Det er en mulighed for at få noget nyt tøj og blive frisket lidt op uden at skulle ud og købe en masse nyt, siger hun.

Du kan komme til sy-workshop med Karoline Darhling Hughes hos AVV i Hjørring torsdag den 8. marts kl. 18.30.

 


Seneste nyt

fra Nordjylland