Kasper Bruun på svær opgave

Den ubesejrede danske Let Weltervægtsbokser Kasper Bruun fra Pandrup, kommer på karrierens nok sværeste opgave, når Euro Event præsenterer professionel boksning ved et stort arrangementet lørdag d. 15. december i Gigantium i Aalborg.

Den ubesejrede danske Let Weltervægtsbokser Kasper Bruun fra Pandrup, kommer på karrierens nok sværeste opgave, når Euro Event præsenterer professionel boksning ved arrangementet "Gigant X-Mas Party" lørdag d. 15. december.

Bruun, der siden debuten i 2008, har vundet femten gange og bokset én kamp uafgjort, møder den rutinerede Tarik Madni fra Marokko, der kommer til Danmark med en rekordliste på sytten sejre, fire nederlag og én uafgjort.

Madni, der i dag er bosat i Belgien, hvor han har bokset de fleste af sine kampe, har i modsætning til Kasper Bruun flere titelkampe i bagagen, blandt andet en kamp om IBC Verdensmesterskabet i 2010, som han tabte på point i Ukraine til den ubesejrede Volodymyr Kravets.

Det er altså ikke noget nyt for Madni at bokse på udebane, og han er på ingen måde skræmt af sin danske modstander.

- Jeg har allerede studeret Bruun på Youtube. Han er en god bokser, men han kan ikke komme med noget jeg ikke har set før. Jeg ved ikke om man i Danmark tror jeg blot kommer for pengenes skyld, men det er langt fra tilfældet. Jeg kommer udelukkende for at besejre Kasper Bruun, og jeg vil gå gennem ild og vand for at gøre netop det, siger Madni.

25-årige Kasper Bruun er da også klar over at han får noget at se til, og han har trænet hårdt siden hans seneste kamp, d. 5. oktober i London hvor han besejrede bulgarske Radoslav Mitev.

- Det bliver en svær kamp, uden tvivl, men jeg er sikker på jeg kan besejre Madni og tage næste skridt mod en titelkamp. Jeg glæder mig til at bokse foran mit hjemmepublikum i Aalborg, og de kan også godt glæde sig, for jeg satser på at levere underholdning for alle pengene, siger han.


Seneste nyt

fra Nordjylland