Kender du Årets Nordjyde? Så er det med at komme til tasterne

Fra den 2. januar er der åbent for at indstille kandidater til prisen 'Årets Nordjyde 2016' – en ny pris TV2 Nord uddeler.

Nu gør vi op med beskedenheden. Ved et stort gallashow uddeler TV2 Nord prisen ’Årets Nordjyde 2016’ for at hylde de nordjyder, der gør noget ekstraordinært for andre.

Vi nordjyder kan ellers godt have hang til at være lidt beskedne, og 'det er da fint', som en nordjyde måske kunne finde på at sige. Men for en stund sætter vi lige en stopper for beskedenheden og sætter i stedet fokus på dem, der gjorde noget særligt i 2016.

Det gør vi med prisen, en unik statuette og 50.000 danske kroner.

Og hvem kan så blive vinderen af den pris? Ja, det er sådan set helt op til jer nordjyder, for I kan nemlig være med til at indstille kandidater fra den 2. januar. Og det kan I gøre lige her. 

- Vi håber, at rigtig mange nordjyder vil være med til at hylde Årets Nordjyde, og at vi får rigtig mange indstillinger fra hele regionen. Der er nemlig mange rundt omkring i Nordjylland, der gør en stor indsats for at hjælpe andre, og de skal have et skulderklap, siger Ingrid Buch, der er chefredaktør på TV2 Nord.

Den 30. marts er der stort gallashow i Musikkens Hus i Aalborg, og her skal vinderen kåret. 

 

 


Seneste nyt

fra Nordjylland