Kildehuset i Aalborg fylder 25

 Kildehuset i Aalborg fylder 25

Onsdag var der fest i Kildehuset i Aalborg. Huset er et tilbud til sindslidende, der får hjælp til at komme videre i livet.

Der var travlhed blandt medlemmerne af Kildehuset i Aalborg. Det hele skulle være klar til dagens fejring af 25 års jubilæet.

Kildehuset er et klubhus og et socialpsykiatrisk tilbud til voksne med en sindslidelse. Igennem 25 år har huset tilbudt hjælp til fællesskab og en ny begyndelse for medlemmerne.

- De allervigtigste ting er værdighed, frivillighed, åbenhed i alle ting, respekt for hinanden og troen på at alle kan komme sig i større eller mindre grad, siger Birthe Sloth Thomsen, leder af Kildehuset Fountain House om tilbuddet.

Jubilæet blev fejret med flere hundrede gæster og både ansatte og medlemmer arbejdede sammen om at få rammerne på plads.

- Vi løfter i flok, for uden medlemmernes indsats var der ikke noget hus. Det er det, der er hele tanken bag, at vi har et arbejdsfællesskab her, hvor vi arbejder side om side, siger Birthe Sloth Thomsen.

Kildehuset arbejder for at øge de sindslidendes muligheder for at klare sig ved at styrke deres selvværd og sociale færdigheder. Et arbejde, der med sine første 25 år på bagen, vil udvikle sig i fremtiden.

- Vi vil rigtigt gerne udvikle os til at endnu flere mennesker med psykisk sygdom for glæde af os, siger Birthe Sloth Thomsen.

Kildehuset er en selvejende institution.


Seneste nyt

fra Nordjylland