Kjeldsen i kæmpe-boogie på hul 19

Danmarks bedste golfspiller besøgte mandag beskæftigelstilbuddet Gundersted Købmandsgaard, der i forbindelse med Made in Denmark har lavet "hul 19".

En minigolfbane så svær, at selv Danmarks bedste golfspiller Søren Kjeldsen måtte se sit talent inden for sporten gjort til skamme med en kæmpeboogie.

Det var hvad golfstjernen, der torsdag tørner ud i Made in Denmark-turneringen, blev budt på, da han besøgte Gundersted Købmandsgaard nær Gatten.

Gundersted Købmandsgård er et beskæftigelsestilbud til udviklingshæmmede i Vesthimmerlands Kommune. De skrev til Søren Kjeldsen, og spurgte, om han ikke ville kigge forbi deres butik, og det sagde han ja til.

- Det er jo rart for mig at komme ud af min lille boble, hvor der kun er hoteller, lufthavne og golfbaner, og møde mennesker i forskellige situationer der laver forskellige ting. Lige at få et andet perspektiv på tingene, siger Søren Kjeldsen til TV2 Nord.     

Købmandsgården har lavet en lille minigolfbane udenfor butikken, som de har kaldt hul nummer 19. Søren Kjeldsen prøvede hullet, men først efter mange forgæves forsøg lykkedes det ham at få kuglen i hul.

Torsdag går det løs på de rigtige golfbaner, og her er Købmandsgårdens hul nummer 19 ikke med.

- Det er jeg rigtig glad for. Ellers tror jeg ikke jeg ville klare mig særlig godt. Det er godt vi skal spille over på Himmerlands baner i stedet for, siger Søren Kjeldsen med et smil til TV2 Nord. 


Made in Denmark - et stykke nordjysk golfhistorie

Made in Denmark 240817

gallery Forrygende start for Lucas Bjerregaard

60_percent,default_thumb

play Made in Denmark skudt i gang

20_percent,default_thumb

play Gatten klar til Made in Denmark

Kendisgolf

Vesthimmerland vil have Made in Denmark hjem igen

indlæs flere

Seneste nyt

fra Nordjylland