Knivstukket sømand fundet i baggård i Aalborg

En 29-årig filippinsk sømand er torsdag morgen blevet fundet i en baggård til ejendommen i Nørregade 30 i Aalborgs centrum.

Legemstemperaturen var kun 28 grader. Manden er blevet fundet med en alvorlig læsion på venstre håndled, hvor senerne er skåret over. I venstre side af brystet er manden stukket med en kniv.

Vicekriminalkommissær Ole Jensen fra Nordjyllands Politi i Aalborg oplyser til TV2/NORD, at man ikke ved om der er tale om en forbrydelse eller et selvmordsforsøg, da sømanden, der er indlagt på Aalborg Sygehus, endnu ikke har været i stand til at blive afhørt.

Sømanden afmønstrede et skib i Skagen i tirsdags. Efter en taxa-tur til Aalborg ville han indlogere sig på Hotel Aalborg. Hvad der siden er sket ham er uvist, og Nordjyllands Politi på tlf. 96 30 14 48 vil gerne høre fra vidner, der har set manden i tidsrummet onsdag morgen klokken 04.30 frem til torsdag morgen, hvor han blevet fundet i baggården.

Den 29-årige filippinske sømand er 162 cm høj, spinkel af bygning med kort sort glat hår. Da han blev fundet var han iført en lys kasket, mørkeblå dynejakke, beigefarvet trøje, cowboybukser med opslag på benene, lysebrune "ørkenstøvler" med snørebånd og lyse rågummisåler.


Seneste nyt

fra Nordjylland