Købte sveskegrød: Fik to mobiltelefoner

Der var mere end blot grød i en pakke sveskegrød købt i Hobro. Pakken indeholdt også to mobiltelefoner og politiet efterforsker sagen.

Da 89-årige Ella Larsen åbnede den sveskegrød hun havde købt hos sin lokale købmand i Hobro, kunne hun til sin store overraskelse konstatere at der, ud over grøden, også var to mobiltelefoner i pakken.

- Det må jeg nok sige! Akkurat sådan sagde jeg, siger Ella Larsen til tv2nord.dk.

Hos købmanden i Hobro, hvor grøden er købt, ønsker man ikke at udtale sig om det mærkelig fund, men henviser til Dagrofa.

Det er netop Dagrofa, som står for sveskegrøden og her er man lige så overrasket som Ella.

- Vi vil gerne understrege, at der ikke kan være tale om en fejl under produktionen af grøden. Derudover har købmanden været i kontakt med politiet, som efterforsker sagen om, hvordan to mobiltelefoner kan være havnet i denne pakke sveskegrød, siger kommunikationsmedarbejder i Dagrofa, Maria Noel til tv2nord.dk.

Ella Larsen har også kontaktet Nordjyllands Politi, som efterfølgende har hentet pakken med telefonerne.

- Det er et velkendt fænomen med at smugle ting på denne her måde. Vi skal selvfølgelig bl.a. have fundet ud af, hvorfor pakken endte på hylden hos købmanden, siger vagtchef Mogens Hougesen til tv2nord.dk.

Den lille telefon der ses på billedet går for at være verdens mindste mobiltelefon. Derudover rapporterer flere internationale medier at den er yderst populær blandt indsatte i fængsler, da den er meget let at smugle. Derudover er telefonen omgærdet af megen mystik, da ingen ved, hvem der producerer den.


Seneste nyt

fra Nordjylland