Konservative udpeger ny borgmesterkandidat

Konservative har onsdag udpeget Torben Overgaard som kandidat til borgmesterposten i Thisted Kommune ved næste års kommunalvalg.

Konservative har onsdag fundet partiets borgmesterkandidat i Thisted Kommune ved næste efterårs kommunalvalg. Valget er faldet på læreren og fodboldtræneren Torben Overgaard fra Snedsted. Det skriver Limfjord Update.

- Han er en god mand, der kan bære os videre og er den fornyelse, der skal til og han har det format, der skal til for at udfylde pladsen som spidskandidat, sagde Poul Hvass Hansen, der er medlem af kommunalbestyrelsen i Thisted Kommune for Konservative, da han indstillede Torben Overgaard.

Torben Overgaard bliver desuden spidskandidat for Konservative i Thy ved næste Folketingsvalg. Han har tidligere været spidskandidat i Thisted-kredsen, og det arbejde høster han ros for.

- Du har vist dig som en politiker, der lytter til almindelige mennesker og ikke kun kører dit eget løb. Du gjorde det godt ved sidste valg og derfor vil vi gerne bakke op, siger Poul Riis Roesen, der er vælgerforeningsformand på Mors, ifølge Limfjord Update.


Seneste nyt

fra Nordjylland