Krise i Ulsted inden "hadets kamp": Wasim er skadet

Flere nøglespillere er inden mødet med topholdet Holtet ude med skader.

Søndag eftermiddag spiller Ulsted Boldklubs serie 6-hold på udebane mod Holtet - hadets kamp. Det slår altid gnister når de to byer med kun fem kilometers afstand mødes på fodboldbanen.

Og Ulsted må desværre igen se bort fra midtbanegeneralen Wasim Chaer, der stadig døjer med en fibersprængning i baglåret. Før sidste kamp mod Vestbjerg  blev Wasim testet, men blev ikke klar. 

 
 
Benjamin "Mata" Larsen har været storspillende på det sidste, men er meget tvivlsom til søndagens kamp mod topholdet Holtet IF.
Benjamin "Mata" Larsen har været storspillende på det sidste, men er meget tvivlsom til søndagens kamp mod topholdet Holtet IF.
Foto: Mick Anderson

Derfor havde træner Michael Simonsen satset på at Wasim blev klar til kampen mod det suveræne tophold, der endnu ikke har tabt en kamp, og derfor også er storfavorit til at rykke op i serie 5. 

Og ikke nok med at Wasim er ude. Der er også tvivl om Benjamin "Mata" Larsen, det unge talent, der har været meget stærk spillende på det seneste. Netop som "Mata", er begyndt at spille mere end en halvleg på fuld damp, er han også blevet tvivlsom starter til lokalopgøret.

Men heldigvis er det unge talent Lars Malin klar igen, efter at han i sidste kamp måtte melde afbud for at hjælpe sin far, slagteren, med det berømte slogan, "har de brug for et svin, så ring til Malin"  

Kampen mellem de to arvefjender Holtet-Ulsted spilles kl. 15.30 på Holtet Stadion og Ulsted håber at mange af holdets fans vil tage cyklen i det gode vejr og kører de fem kimometer for at støtte holdet.

Se seneste afsnit af Nordjyllands Dårligste Fodboldhold hvor Ulsted tog imod Vestbjerg på hjemmebane.

Seneste nyt

fra Nordjylland