Kristina Bille skifter til EH Aalborg

Håndboldspilleren Kristina Bille spiller fremover i 1. divisionsklubben Elitehåndbold Aalborg. Hun håber, at det kan ende med et nyt ligahold i Nordjylland.

EH Aalborg har lavet en aftale med Kristina Bille, der betyder at hun fra næste sæson spiller i elitehåndboldklubben.

- Det er en spændende klub, der har gang i noget stort. Det skal selvfølgelig bygges op, men jeg ser en fremtid i projektet, siger Kristina Bille.

Hun har tidligere spillet hos Aalborg DH, Viborg, Larvik og KRIM. Bille har 100 landskampe på CV’et, og har deltaget ved fire VM’er som senior, er dansk mester og pokalvinder samt vinder af champions League med Viborg HK.

Senest har hun haft en sæson hos Vendsyssel Håndbold, der også spiller i 1. division.

- Lige siden mine fantastiske år i Aalborg DH har jeg haft en drøm om at få et nyt ligahold til Nordjylland. EH har det perfekte set-up med gode mennesker i klubben, sunde værdier, stor opbakning og et spændende ungdomsarbejde. Jeg tror på at vi med hårdt arbejde igen kan få skabt en klub, som er med i ligaen til Nordjyllands talenter, siger Kristina Bille.

Klubben fortæller i en pressemeddelelse, at Kristina Bille, udover at være en vigtig brik på banen, også er tiltænkt en rolle i forbindelse med opbygningen af organisationen, hvor klubben vil trække på den erfaring hun har fra andre klubber samt hendes faglige baggrund.

30-årige Kristina Bille begynder i EH Aalborg i slutningen af juni.


Seneste nyt

fra Nordjylland