Kun for kvinder

Der er gode nyheder for de nordjyske kvinder. Først er der cykelløbet Tour de Quinder og ugen efter åbner Ladies Circle Aabybro op. Mændene må også gerne læse med og blive inspireret.

Hvis man er kvinde og enten helst vil omgås andre kvinder eller måske mangler kvindeligt selskab, så er der nu mulighed for dette.

Den 1. september arrangerer Charity of Aalborg Tour de Quinder, hvor kvinder unge som gamle skal cykle 10 kilometer fra og til Nytorv i Aalborg. Derudover vil flere stærke kvinder, deriblandt Lisbet Dahl, holde taler før løbet skydes i gang klokken 10. Alle indtægter fra løbet går til brystkræftafdelingen på Aalborg Sygehus.

Er man ikke den sporty kvinde, kan man i stedet tage til Ladies Circle i Aabybro. De starter den nye afdeling op lørdag den 8. september med en champagnebrunch i Aalborg Lufthavn. Her er der overraskende en mand til stede - borgmester Mogens Gade (V) holder nemlig åbningstalen. Kvinderne i Ladies Circle mødes derefter én gang om måneden, hvor aktiviterne kan stå på yoga, fordrag eller noget helt tredje.


Seneste nyt

fra Nordjylland