Kvinde blev overfaldet og forsøgt voldtaget på stisystem

Nordjyllands Politi modtog tirsdag aften en anmeldelse fra en 19-årig kvinde, som var blevet overfaldet og forsøgt voldtaget på et stisystem i Aalborg.

En 19-årig kvinde blev tirsdag aften overfaldet og forsøgt voldtaget, da hun kom gående på et stisystem i Aalborg. Overfaldet skete tirsdag aften ved 21-tiden på stisystemet ved Humlebakken, Sohngårdsholmsvej og Blegkilde Allé.

Nordjyllands Politi modtog anmeldelsen fra den 19-årige kvinde klokken 21.30. Hun fortalte, at hun var blevet overfaldet og tvunget ned på jorden af en mandlig gerningsmand, da hun kom gående på stisystemet. Kvinden blev slået i ansigtet, og gerningsmanden befølte hende og forsøgte at trække hendes tøj af.

- Kvinden gjorde modstand og gerningsmanden stak herefter af og forsvandt på cykel i retning af stien og imod krydset ved Sohngårdsholmsvej og Humlebakken, hvor han forsvandt i ukendt retning, lyder det i en pressemeddelelse fra vagtchef Karsten Højrup Kristensen fra Nordjyllands Politi.

 

Gerningsmanden beskrives som en ikke etnisk dansk mand. Han er mørk i huden, mellem 30 og 40 år, 180 til 185 centimeter høj og almindelig af bygning. Han har kort, sort hår og var iført sort jakke og mørke bukser og sko. Manden havde en sort herrecykel med sig.

Nordjyllands Politi vil gerne i kontakt med vidner til overfaldet. Kort før overfaldet passerede den 19-årige kvinde en anden kvinde i et lyskryds ved Sohngårdsholmsvej og Humlebakken, og gerningsmanden gik eftersigende over vejen i det samme lyskryds.

Politiet vil gerne i kontakt med kvinden, der passerede den forurettede i lyskrydset, og hører også gerne fra beboere i området, som har set eller hørt noget.

Nordjyllands Politi kan kontaktes på telefonnummer 114.


Seneste nyt

fra Nordjylland