Kvinde død på mark: Alkohol og kulde slog hende ihjel

Den 50-årige kvinde, der blev fundet på en mark mandag aften er død af en kombination af kulde og alkohol.

En 50-årig kvinde blev mandag aften fundet død på en mark syd for Strandby ved Frederikshavn, lige syd for Elling Å. Nordjyllands Politi så sagen som en mistænkelig død, og har efterforsket sagen som en drabssag. Nu slår de fast, at der ikke er tale om mord.

- Der er foretaget en obduktion af kvinden, og der er intet, der tyder på, at hun har været udsat for en forbrydelse. Dødsårsagen er angiveligt en kombination af kulde og alkohol, siger vicepolitiinspektør Frank Olsen fra Nordjyllands Politi. 

Kvinden blev fundet kun få hundrede meter hvorfra hendes familiemedlem, en mand på 35 år, blev forsøgt slået ihjel.

Han blev fundet mandag morgen svært tilskadekommen og overhældt med benzin bag i en varevogn.

Tirsdag blev en 48-årig mand fra lokalområdet anholdt på en adresse i Elling-området. Han er sigtet for at have medvirket til drabsforsøget på den 35-årige mand. 

To mænd på henholdsvis 41 og 30 år blev også varetægtsfængslet i fire uger for at være involveret i drabsforsøget, grov vold og for at have efterladt den tilskadekommen 35-årige mand i hjælpeløs tilstand.

- Vi har varetægtsfængslet de tre personer i sagen. Om der bliver yderligere anholdelser i sagen, det ved jeg ikke, siger Frank Olsen. 

Ifølge TV2 Nords oplysninger har Nordjyllands Politi tirsdag foretaget flere ransagninger i sagen. Politiet har blandt andet undersøgt et hus i Elling-området for spor, og det gør de fortsat.

Den 35-årige mand, der blev forsøgt dræbt, ligger fortsat i kunstig koma, og Nordjyllands Politi venter nu på, de kan komme til at afhøre ham.

- Vi har en teori, om hvad der er sket, men det er kun en teori. Vi håber, den forurettede kan løfte sløret for, hvad der præcis er sket – han ligger stadig i kunstig koma, siger Frank Olsen.

Hvilken teori Nordjyllands Politi har, holder de på nuværende tidspunkt for sig selv. 

Politiet er på jagt efter sammmenhæng mellem dødsfald og drabsforsøg i Elling

 


Seneste nyt

fra Nordjylland