Kvindelig betjent slået og sparket af Brøndby-fans

En kvindelig civilbetjent blev slået med knytnæve i ansigtet og sparket af Brøndby-supportere under nattens tumulter i Jomfru Ane Gade.

Opstod uorden i Jomfru Ane Gade i nat ved diskoteket Hr. Nielsen, hvor 50-100 Brøndby-supportere havde søgt ophold. 

- Vi får en anmeldelse om, at nogle af dem er påvirket af narkotika. Da vi vil gribe ind overfor det og generel uorden, opstår der tumult og skubberi mod til dels politiet og de andre gæster, forklarer Henrik Skals, der er vicepolitiinspektør hos Nordjyllands Politi.

Overvågningsbilleder viser, at 8-10 Brøndby-fans er meget aktive i hændelsen. 

- Det er helt utilstedeligt, at de slår med knytnæve i ansigtet og sparker på en kvindelig, civil politibetjent. Det kan undre, at man tror, at man kan te sig, som man vil, bare fordi man er tilhænger af et bestemt fodboldhold, siger Henrik Skals. 

Nordjyllands Politi var opmærksomme på, at supporterne var ankommet til Aalborg og ville feste før søndagens kamp. Der var derfor indkaldt ekstra bemanding og assistance fra Vestegnens Politi. 

Vedkommende, der slog og sparkede den kvindelige betjent, er anholdt og sigtet for vold mod tjenestemand i funktion. Betjenten har det efter omstændighederne godt.  

 


Seneste nyt

fra Nordjylland