Kvindelig stalker anholdt igen igen: Overtrådte tilhold 18 gange på to uger

En 44-årig kvinde fra Hjørring bliver ved med at stalke to forskellige mænd. Onsdag fremstilles hun i grundlovsforhør.

Anklagerne ved Nordjyllands Politi bliver gang på gang sat på arbejde af en 44-årig kvinde fra Hjørring. Onsdag skal hun igen i retten, hvor hun fremstilles i grundlovsforhør, sigtet for at overtræde et tilhold og stalke to forskellige mænd.

Det er dels kvindens eksmand og dels en mand, som hun kender perifært, der er ofre for omfattende stalking. Der er ikke tale om grov stalking med trusler, men kvinden ringer, sms'er og opsøger ustandseligt mændene.

- Hun fortsætter med det, selv om hun bliver dømt, og det er de samme to mænd, hun bliver ved med at opsøge, fortæller anklager ved Nordjyllands Politi, Bjørn Fogh.

Sagen er langtfra ny for anklageren. Han har nemlig været i retten ved tidligere lejligheder, hvor den 44-årige kvinde er blevet dømt for præcis de samme ting.

3. juli blev kvinden idømt tre måneders fængsel, fordi hun 48 gange havde overtrådt det tilhold, som hun fik i marts. Den dom afskrækkede hende dog ikke fra at fortsætte stalkingen, og 31. august var hun igen for retten. Denne gang blev hun idømt 50 dages fængsel - en dom som er anket til landsretten.

Den seneste dom er altså mindre end to uger gammel, men siden kvinden sidst var på anklagebænken har hun 18 gange overtrådt tilholdet, og det er det, hun nu sigtes for. Kvinden blev anholdt tirsdag og fremstilles i grundlovsforhør onsdag. Her vil anklagemyndigheden forsøge at få hende varetægtsfængslet, så hun ikke kan fortsætte sit forehavende, mens hun venter på at den egentlige retssag skal finde sted.


Seneste nyt

fra Nordjylland