Kvindelig stalker varetægtsfængslet: Overtrådte tilhold 14 gange på en uge

Efter blot en uge på fri fod blev en 44-årig kvinde fredag varetægtsfængslet. Hun er sigtet for at have overtrådt et tilhold 14 gange på en uge.

En 44-årig kvinde fra Hjørring er fredag eftermiddag blevet varetægtsfængslet frem til 3. juli for at overtræde et tilhold mod en hjørringensisk mand. Det er det, man også kalder stalking. Det oplyser anklager Bjørn Fogh fra Nordjyllands Politi.

Kvinden er i forvejen tiltalt for i 48 tilfælde at have overtrådt tilholdet, der er fra marts, og sad indtil fredag i sidste uge varetægtsfængslet i sagen. Det var her retssagen mod hende gik igang, og da anklagemyndigheden ikke mente, man ville have held med at opretholde varetægtsfængslingen blev hun i den sammenhæng løsladt.

- Men der var vi nok lidt hurtige på aftrækkeren, erkender Bjørn Fogh, der også er anklager i retssagen mod den 44-årige.

Siden hun blev løsladt har hun nemlig, ifølge det mandlige offer, overtrådt tilholdet yderligere 14 gange, og derfor blev hun igen anholdt og idag varetægtsfængslet frem til 3. juli hvor retssagen finder sin afslutning.

Hvad kvindens forhold til det mandlige offer i sagen er, står hen i det uvisse, da deres forklaringer i høj grad stritter i hver deres retning. Derudover har den 44-årige kvinde flere gange skiftet forklaring om hvorfor hun opsøger offeret.

- Det eneste de kan blive enige om, er at de har børn i den samme klasse, fortæller anklageren.

Kvinden er tiltalt for at opsøge manden ved at gå forbi hans adresse og parkere i hans indkørsel. Hun har derudover blandt andet ansøgt flere af mandens venner på det sociale medie Instagram, ligesom hun har søgt et job i mandens virksomhed.

- Det er ufarlige forhold, hun er tiltalt for, men det er jo åbenlyst dybt chikanerende, siger anklager Bjørn Fogh.

Kvinden skal nu mentalundersøges inden der, efter planen, falder dom i sagen 3. juli.


Seneste nyt

fra Nordjylland