Lærke Møller: Fedt at kunne hjælpe Danmark ved EM

Hasteindkaldte Lærke Møller satser på, at hun kan hjælpe de danske håndboldkvinder ved EM i Serbien.

FC Midtjyllands playmaker Lærke Møller fik sig noget af en overraskelse, da hun onsdag pludselig blev ringet op af Jan Pytlick.

Det danske landstræner har fået brug for den hurtige FCM-dirigent ved EM i Serbien, hvor Lærke Møller afløser Sofie Bloch-Sørensen.

- Jeg blev overrasket, da Jan ringede, men jeg synes, det er rigtig fedt at skulle derned, og jeg håber, jeg kan være med til at hjælpe det danske hold, siger Lærke Møller til klubbens hjemmeside.?

- Jeg ved godt, jeg ikke skal ned og spille en masse minutter, men jeg er glad for de minutter, jeg får. Jeg skal spille det spil, jeg også spiller i FC Midtjylland, da det ligner det, som landsholdet også spiller.

- Og så har jeg jo spillet sammen med mange af dem på landsholdet tidligere, siger FCM-playmakeren.

Lærke Møllers form har været opadgående gennem hele sæsonen, og hos FC Midtjyllands cheftræner, Helle Thomsen, er der glæde over, at hendes spildirigent har sat kursen mod Serbien og det danske landshold.

- Det er super fedt for Lærke, at hun er blevet udtaget. Hun har været igennem meget, men har trænet rigtig hårdt og spillet de seneste mange kampe for os, siger Helle Thomsen.

- Hun er helt fysisk klar til at tage af sted. Det er et fantastisk skulderklap til Lærke og en kæmpe chance for hende til at vise, at hun er tilbage.


Seneste nyt

fra Nordjylland