LandboNord klar med adventsgaver til landmænd

Landboforeningen LandboNord har optaget fire videoer, der skal fungere som en adventskalender med gode råd, som kan hjælpe landmændene med at sætte initiativer i søen, der kan give plus på bundlinjen.

På søndag er det første søndag i advent, og her deler landboforeningen LandboNord den første af fire adventsgaver ud. LandboNord har lavet en videoadventskalender med gode råd, som kan hjælpe landmændene med at lette arbejdet og spare penge.

Adventskalenderen består af fire videoer, som bliver lagt ud på Facebook hver søndag frem mod jul. Det er anden gang, LandboNord kaster sig ud i at lave adventsgaver til landmændene.

- Det er for at gøre noget anderledes, og så er det for at prøve at komme ud på en anden måde, end vi normalvis gør, siger Michael Mortensen, som er kvægrådgiver i LandboNord.

Michael Mortensen har i de seneste uger lavet videoindslag med fire nordjyske landmænd. Dem ser han sammen med kollegaen Karin Larsen, og så deler de to kvægrådgivere efterfølgende ud af erfaringer og gode råd til, hvad andre landmænd kan gøre for eksempelvis også at nedbringe kalvedødeligheden eller skabe et mere effektivt landbrug.

- Dem, der ser det, kan se, hvordan det ser ud andre steder end hjemme ved dem selv. De kan forhåbentlig blive inspireret til at lave nogle ting, som kan hjælpe dem, siger Karin Larsen.

De fire afsnit i adventskalenderen bliver alle optaget samme dag, så derfor har Karin medbragt et par håndfulde hjemmestrikkede julesweatre, så der kan skiftes undervejs. Lysene i adventskransen bliver også tændt løbende, så de matcher med kalenderen frem mod jul.

- Jeg synes, det er sjovt. Og især med tanken om, hvor mange gange det nu bliver set, de steder vi smider det op, siger Michael Mortensen.


Seneste nyt

fra Nordjylland