Landsholdet på træningslejr i Jerslev

Spillerne på det danske para-landshold i fodbold er i disse dage i Nordjylland, torsdag stod den på træningskamp mod Skæve i Jerslev.

Det er både dame- og herrelandsholdet, der i Påsken er samlet i træningslejr i Jerslev. Det er Parasport Danmark, der er et specialforbund under Danmarks Idrætsforbund, der står for arrangementet. Parasport Danmark repræsenterer handicapidræt, og det er ikke alle og enhver, der kan komme på landsholdet - heller ikke når det gælder para-landsholdet.

Det kræver ud over de sportslige egenskaber, at man også virkelig vil det. For spillerne på para-landsholdet spiller af lyst og ikke fordi, der er penge i fodbolden. For det er der nemlig ikke, når man er para-spiller. Man betaler sig for træningsdragter og træningsture. 

- Vi slås lidt med at få økonomien til at hænge sammen, indrømmer træner Mogens Carlsen, men glæden ved bolden kan man ikke tage fra hverken træner eller spillere.

- Det er ligesom en drengedrøm at spille med, siger Morten Lind, der kommer fra Skalborg.

Og så vandt para-landsholdet iøvrigt 5-0 over Skæve.

 

Damer og hererene på det Danske Paralandshold er hele påsken samlet i træningslejr i Nordjylland, og i dag var der træningskamp mod Skæve, og det som det rigtige A Landshold ikke formåede på Aalborg Stadion forleden aften, det kunne paralandsholdsspilleren, damerne vandt med 2-1 mens hererholdet bankede Skæve med hele 5-0

Seneste nyt

fra Nordjylland