Legetøjskrigen er brudt ud: Du får det for en krone

Den nye legetøjskæde Kids Coolshop åbner torsdag, og det har fået konkurrenten Toys'R'us til at sænke priserne. Kampen om kunderne er gået ind.

Hvad kan du få en i en legetøjsbutik, hvis du kun har en krone på lommen? Sikkert ingenting, tænker du måske, men intet kunne være mere forkert. Legetøjskrigen er nemlig brudt ud i Aalborg, hvor to butikker nu kører med vanvittige tilbud.

Det betyder, at du både kan få fingrene i Lego, dukker og sågar en PlayStation for bare én enkelt krone.

- Vi laver lidt konkurrence mod hinanden, og det er den her måde, vi fremviser det på, siger souschef Thomas Nysted fra Toys'R'us i Aalborg.

Køen var onsdag lang foran Toys'R'us-butikken i Aalborg, som kører med priser på ned til en krone. Tiltaget er - selvom butikken ikke selv vil indrømme det - formentlig sat i verden for at drille den nye legetøjskæde Kids Coolshop, som torsdag slår dørene op.

- Det viser jo bare, at de tager os alvorligt, så det hilser vi da velkommen, siger Charlotte Vejby, der er indehaver af Kids Coolshop i Aalborg.

Når Kids Coolshop åbner torsdag vil der være køtilbud, hvor du kan få fingrene i flere legesager, som normalt koster hundreder, ja endda tusinder af kroner. Du får det for - ja, rigtigt gættet - én krone.

Det er uvist, hvor længe priskrigen mellem butikkerne fortsætter, så hvis du vil gøre et godt kup, er det måske en god idé at få baldret sparegrisen og finde enkronerne frem hurtigst muligt.


Seneste nyt

fra Nordjylland