Lejligheder på solsiden solgt før første spadestik

Trods prisen på mellem tre og syv millioner, så er flere lejlighederne øst for Limfjordsbroen i Nørresundby solgt før første spadestik.

Mandag blev det første spadestik til Nordre Havnepromenade taget på havnen i Nørresundby. På den østlige side af Limfjordsbroen, var det borgmester Thomas Kastrup-Larsen, der havde fat i spaden.

Allerede før byggeriet er kommet ordentligt i gang, har 13 af de 45 lejligheder solgt. Prisen for de eksklusive lejligheder svinger mellem tre millioner til knap syv millioner kroner. Og det var de dyreste lejligheder, der blev solgt først.

- Det er fordi de liebhavere, der er til penthouselejlighederne, ikke tør vente på, at byggeriet bliver færdigt. De satser på de bedste lejligheder fra starten. Men ved den gruppe af lejligheder, der ligger midt inde i byggeriet, der oplever vi at kunderne gerne vil vente til byggeriet bliver færdigt, siger Torben Nielsen, ejendomsudvikler, Nordre Havnepromenade.

De fleste kunder bliver af Torben Nielsen til at være primært plus 60 år gamle. Nogle af dem, der skal flytte ind, er ægteparret Larsen, der har solgt deres parcelhus i Lindholm.

-Den koster det blege. Det er min skyld. For nu er jeg blevet træt af et for stort hus og have. Så nu skal vi op og kigge ud over fjorden, siger Inger Lise Larsen.

Lejligheden koster fire millioner kroner, er 113 kvadratmeter stor og er placeret på fjerde sal, hvor der er udsigt. Egen parkeringsplads koster 200.000 kroner.

-Jeg vil helst have blevet, hvor jeg var. Men jeg har ikke noget skulle have sagt, griner Chresten Larsen, der er gift med Inger Lise Larsen.

-Det er jo en investering. Vi kan jo nok få pengene igen, siger Inger Lise Larsen.

Byggeriet forventes at stå færdig i 2017. 


Seneste nyt

fra Nordjylland