Lille Vildmosecentret forlænger med sponsor

Spar Nord Terndrup forlænger sponsoraftale med Lille Vildmosecentret.

Spar Nord Terndrup og Lille Vildmosecentret har netop forlænget deres samarbejde med yderligere et år. Lokalafdelingen i Terndrup har været sponsorer i de seneste 6 år og i Spar Nord hilser de det fortsatte samarbejde velkommen. 

- Vi er glade for at have forlænget vores sponsorkontrakt med Lille Vildmosecentret og vi glæder os rigtigt meget til, at følge de spændende aktiviteter som foregår derude. Som bank er vi altid glade for at støtte og bakke op om de lokale tiltag og initiativer, siger afdelingsleder for Spar Nord Terndrup, Torben Kirk. 

Lille Vildmosecentret kan se tilbage på en af de mest succesfulde sæsoner i centrets 10-årige historie. I 2015 havde det spændende natur- og oplevelsescenter 55.000 gæster og desuden kunne centrets direktør, Bo Gregersen, glæde sig over flere donationer og sponsorater, hvor aftalen med Spar Nord Terndrup er det nyeste skud på stammen.

- Vi er utrolig glade for den lokale opbakning gennem banken. Det betyder meget for centret med den støtte som vi modtager fra mange forskellige lokale i området, fortæller Bo Gregersen.

Lille Vildmosecentret åbner op for en ny sæson 2016 den 19. marts, hvorefter centret vil være åbent alle dage fra kl. 10-16 frem til udgangen af efterårsferien.


Seneste nyt

fra Nordjylland