LIVE: Følg kåringen af vinderne af DM i Skills her

300 unge dyster om medaljerne ved DM i Skills i Herning - du kan se præmieoverrækkelserne live lige her på tv2nord.dk.

Efter tre hektiske dage ved DM i Skills i MCH Messecenter Herning er det i dag, lørdag, blevet tid til den store præmieuddeling.

Det sker ved en ceremoni anført af statsminister Lars Løkke Rasmussen, der i år har fået æren af at overrække præmierne til vinderne i de forskellige kategorier.

KONKURRENCEFAG VED DM I SKILLS 2018:

Alubygger, Anlægsgartner, Anlægsstruktør, Autolakerer, Automatiktekniker, Bager, Blomsterdekoratør, Brolægger, Bygningsmaler, Bygningssnedker, Bygningsstruktør, Detailhandel, Elektriker, Ernæringsassistent, Flisemurer, Frisør, Glarmester, Gourmetslagter, Grafisk tekniker, Gulvlægger, Industritekniker, Karrosseritekniker, Klejnsmed, Kok, Konditor, Kosmetiker, Maskinsnedker, Mediegrafiker, Murer, Møbelsnedker, Møbelpolstrer, Personvognsmekaniker, Receptionist, Smørrebrød og Catering, Social- og sundhedsassistent, Tagdækker, Teknisk Isolatør, Tjener, Tækkemand, Tømrer, Urmager og VVS-energispecialist.

I alt 61 fag er i år tilmeldt. 42 af dem er konkurrencefag, hvor studerende kæmper om at vinde titlen som landets bedste. Derudover deltager 19 fag som demonstrationsfag ved DM i Skills. 

Præmieoverrækkelsen begynder klokken 14, og du kan følge med i, hvor mange nordjyske præmier, det bliver til, lige her:

To af de nordjyske deltagere er Palle Strøm, som er gourmetslagterelev i Meny, og Rikke-Freja Aslak Lutzke, som er under uddannelse som møbelpolstrer.

TV2 Nord mødte de to talenter inden DM begyndte torsdag.

 

Seneste nyt

fra Nordjylland