Lokalbrag endte med Pirates-sejr, bamsekast og frieri

Aalborg Pirates kunne tirsdag aften løbe fra isen som vinder i det nordjyske ishockeybrag mod Frederikshavn White Hawks.

Et tætpakket Gigantium fik sig tirsdag aften meget mere end den ishockeykamp, de havde købt billet til. Det nordjyske lokalopgør mellem Aalborg Pirates og Frederikshavn White Hawks bød nemlig på både bamser på isen og et frieri midt under kampen.

Men lad os starte med det, aftenen i Gigantium egentlig skulle handle om: Ishockeyen.

Både Pirates og White Hawks er kommet forrygende fra start i denne sæson og indtog henholdsvis første- og andenpladsen i tabellen inden aftenens opgør. Et billede som White Hawks, der kun var et enkelt point efter piraterne, drømte om at vende på hovedet. Men ak. Aalborg Pirates er stadig ligaens førende hold og forspringet til efterfølgerne fra det nordligste Nordjylland er nu blevet udbygget.

Efter to ganske lige perioder stod der 2-2, men så tog en vis herre ved Piraterne og på under to minutter havde de med fordoblet deres målscore så måltavlen pludselig viste 4-2 som også blev kampens resultat.

Bamser på isen

Og selvom det resultat er værd at huske på, når man er Pirates-fan er det nok en af to andre hændelser under kampen, der vil prente sig ind i hukommelsen hos mange af de 5000 tilskuere, der var på plads i Gigantium. Da Aalborg Pirates 15 minutter inde i 1. periode scorede til 1-1 blev pausen efter scoringen nemlig lidt længere end vanligt. Fra lægterne fløj det nemlig, fra sekundet efter Emil Marcussen havde scoret, ind på isen med bamser. Bamser som tilskuerne havde købt inden kampen i den gode sags tjeneste. Alle indtægter fra bamsesalget gik nemlig ubeskåret til foreningen Skyggebørn.

Se video fra bamse-kastningen her:

 

Frieri afbrød kampen

Og ikke nok med at bamsekastningen skulle afbryde topkampen. Det skulle en mand på frierfødder også midt i 2. periode.

I forbindelse med et spilstop på isen blev lyset i Gigantium nemlig dæmpet og spotlyset søgte mod Leslie Pedersen, som havde efter aftale havde kapret publikums opmærksomhed, så han kunne falde på knæ og spørge Tinna Bilden Brostrøm, der sad ved hans side, om hun ville være hans hustru.

Du kan se frieriet - som endte med rystende hænder og et klart og tydeligt JA, herunder.

 

Seneste nyt

fra Nordjylland