Lokale helte kæmpede forgæves mod engelsk overmagt

Liverpool var for stor en mundfuld for Bangsbo Freja, der ved Cup No. 1 måtte se sig slået 7-1 i første kamp.

Bangsbo Frejas hold ved Cup No. 1 fik sig noget af en ilddåb, da de tirsdag spillede første kamp i den store nordjyske ungdomsturnering.

Modstanderen hed Liverpool, og de lokale helte havde desværre ikke en chance mod de teknisk dygtige englændere, og ved pausen var stillingen således 5-0 i engelsk favør.

I anden halvleg lykkedes det dog Bangsbo Frejas tropper at få sat en prop i hullet, så Liverpool fik kun udbygget føringen med to mål. Til gengæld fik Mikkel Bech Hansen fornøjelsen af at passere Liverpools målmand til slutresultatet 7-1.

Bangsbo spiller deres næste kamp tirsdag aften mens Liverpool først skal i aktion igen onsdag.

Herunder kan du se Bangsbo-målmand Jacob Nejsig lave en flot dobbeltredning.