Mand anholdt i forbindelse med brandene i Fjerritslev

Nordjyllands Politi har anholdt en 33-årig mand fra Fjerritslev. Det er sket efter politiet offentliggjorde overvågningsbilleder mandag. Manden fremstilles i et grundlovsforhør senere i dag.

Nordjyllands Politi har anholdt og sigtet en 33-årig mand fra Fjerritslev. Manden blev mandag eftermiddag på baggrund af overvågningsbilleder anholdt. Manden skal senere tirsdag fremstilles i et grundlovsforhør i retten i Hjørring.

- Vi har fået rigtig mange henvendelser, som peger på den samme person, siger  Frank Olsen Vicepolitiinspektør, Nordjyllands Politi.

Vicepolitiinspektør Frank Olsen fra Nordjyllands Politi, der leder efterforskningen, oplyser, at politiet nu har valgt at rejse sigtelse mod manden for flere tilfælde af brandstiftelse. Vicepolitiinspektøren fortæller, at politiets efterforskere nu har et større arbejde foran sig.

Manden bliver sigtet for alle brandene, der har været de seneste måneder. Det vil sige, at vi sigter ham for 21 brande, siger Frank Olsen.

Nordjyllands Politi modtog mandag flere tip fra offentligheden, der alle pegede på, at den 33-årige mand havde tilknytning til den offentliggjorte video. Og politiet kan også bekræfte, at det er manden på overvågningsbillederne, der er anholdt. 

- Det er manden fra overvågningsvideoen, som vi har anholdt, bekræfter Frank Olsen. 

Nordjyllands Politi vil ikke afvise, at der kan være flere gerningsmænd, men vælger altså at sigte den 33-årige mand for alle brandstiftelserne. 

- Vi vil fortsætte efterforskningen, og så holder vi øjnene åbne for, at der kan være andre gerningsmænd på spil, siger han. 

Anholdelsen kommer i kølvandet på, at Nordjyllands Politi mandag offentliggjorde overvågningsbilleder, som nu har ført til anholdelsen af den 33-årige mand. Manden er ikke kendt af politiet i forvejen. 


Seneste nyt

fra Nordjylland