Mandagsmøde om broproblemer

Om fem dage kan de brede køretøjer fra Bejstrup Maskinstation ikke længere passere Aggersundbroen. Foto: Jesper Bo Winther

Reparationsarbejdet er udsat, de stridende parter mødes mandag.

Arbejdet med reparationen af Aggersundbroen skulle egentligt være igangsat på mandag, men borgmestrene fra Jammerbugt Kommune og Vesthimmerlands Kommune har over for transportministeriet givet udtryk for deres utilfredshed med reparationsplanerne, og i dag har de fået af vide, at arbejdet bliver udsat.

- Det korte af det lange er, at renoveringen, som var planlagt til at starte mandag, udsættes og at vi tager et dialogmøde mellem de to kommuner og Vejdirektoratet, hvor vi vil tage synspunkterne fra alle centrale interessenter med, siger borgmester i Jammerbugt Kommune Mogens Gade,

Knud Kristensen har tidligere efterlyst, at kommunerne langt tidligere var blevet involveret i planerne for reparationen af broen, der betyder, at flere tunge og langsomme køretøjer bliver nød til at køre over Aalborg, når de skal krydse fjorden.

- Jeg er glad for, at vi har fået udsat det her. Vi får nu den dialog, som Vejdirektoratet skulle have haft med de to kommuner og vores virksomheder og foreningsliv for længe siden. Aggersundbroen er en livs-nerve for Vesthimmerland og Jammerbugt - og det gælder både vores virksomheder, vores turisterhverv og ikke mindst i forbindelse med store begivenheder som golf-turneringen i Gatten, som vi gør alt for at tiltrække folk fra nær og fjern til, siger Knud Kristensen.

Flere nyheder fra TV2 Nord