Marcus Mørk vender hjem

Et år før kontraktens udløb har håndboldspilleren Marcus Mørk fået ophævet sin kontrakt med Aalborg Håndbold, så nu vender Marcus Mørk tilbage til Mors/Thy Håndbold.

Den 27-årige bagspiller Marcus Mørk har fået ophævet sin kontrakt med Aalborg Håndbold et år før kontraktens udløb. Marcus Mørk vender hjem til Mors/Thy Håndbold.

- Jeg har været glad for tiden i Aalborg Håndbold, men på grund af et langt skadesforløb har jeg ikke formået at tilkæmpe mig en central rolle på holdet, siger Marcus Mørk. - Klubben og jeg har derfor haft en god dialog om fremtiden, og vi er i fuld forståelse nået frem til at stoppe samarbejdet.

I Mors/Thy jubler klubben over, at Mørk kommer retur efter et skadesplaget ophold i Aalborg. I en pressemeddelelse kalder klubben Marcus Mørk for et klubikon, som det er lykkedes at få en 2-årig kontrakt med.

- Tilgangen af Marcus er en stor sportslig gevinst for holdet. Da Marcus forlod Mors/Thy Håndbold for to år siden, var han en af ligaens bedste spillere, hvis ikke den bedste. Han har siden været en del skadet og for mig gælder det om at få ham op i niveau igen, siger cheftræner for Mors/Thy Håndbold Jan Paulsen.

Marcus Mørk kan dog forlade Mors/Thy før kontraktens udløb, i det der er indføjet en udenlandsklausul efter det første år, som betyder, at Mørk kan kom ud af kontrakten med klubben, hvis en udenlandsk klub er interesseret i at skrive kontrakt med ham.

Marcus Mørk starter træningen til den nye sæson den 16. juli sammen med den øvrige trup.


Seneste nyt

fra Nordjylland