Maria sælger sine beskidte trusser på nettet

Internettet bugner med annoncer, hvor kvinder sælger deres brugte beskidte trusser. Flere nordjyske kvinder har gjort en forretning ud af deres beskidte undertøj.

I halvandet år har Maria fra Aalborg solgt sine brugte trusser. De sælger så godt, at hun nu sjældent vasker undertøj. Prisen starter ved 250 kroner.

- Hvide, sorte og røde trusser er de mest populære. Et par standardtrusser, som er dem, jeg sælger flest af, har jeg på i et døgn og så onanerer jeg også i dem, fortæller Maria.

Af hensyn til sin familie optræder Maria anonymt på TV2 Nord, men tv-stationen kender hendes rigtige identitet. På en gennemsnitlig måned sælger hun trusser for mellem 2000 og 4000 kroner. For hende er det ikke grænseoverskridende.

- Jeg synes, det er meget frækt med tanken om, at der er nogen, der ligger og dufter til mine trusser, mens de onanerer. Det er en sjov og fræk tanke, siger Maria.

I sexbutikken Pussycat i Aalborg er der swingerklub i kælderen, og der bliver der solgt masser af fetishsexlegetøj. Men ingen brugte trusser. Det er over de ansattes grænse.

- Det er alt for personligt. Det er for grænseoverskridende at få herind. Det er ikke noget, vi har lyst til at sælge, siger Katrine Pedersen, der er medhjælper hos Pussycat.

På Gul og Gratis er der lige nu 87 annoncer, hvor kvinder sælger deres beskidte undertøj. Flere af kvinderne er nordjyder. Salget foregår online, og det kan de godt forstå hos Pussycat.

- Jeg tror, det er et tabu at gå ind til en ansat eller en medhjælper herinde og så spørge efter brugte trusser. Det er alt for tabuiseret, og jeg tror ikke folk har modet til at spørge om sådan noget, siger Katrine Pedersen.

quote Hvide, sorte og røde trusser er de mest populære. Et par standardtrusser, som er dem, jeg sælger flest af, har jeg på i et døgn og så onanerer jeg også i dem.

Maria, trussesælger, Aalborg

For sexolog Asger Bo Persson er salget af brugte trusser et bevis på, at danskerne seksualitet er mangfoldig. Det kommer dog bag på ham, at der er så mange annoncer med brugte trusser på nettet, da han betragter fetishen som en niche. Lugtesansen er den stærkeste sans, vi har, og derfor overrasker det ikke sexologen, at der mænd, der tænder på brugte trusser.

- Brugte trusser er nok ofte et surrogat, altså en erstatning for "the real thing". Det kan være en erstatning for dem, der ikke har en kæreste, siger Asger Bo Persson.

Maria sælger trusserne fra sin egen hjemmeside, nymf6.webnode.com. Hendes kunder får et billede med, hvor hun er iført trusserne, som et bevis for, at det er hende, der har haft trusserne på. Når hun har produceret varen, sender hun dem i en plasticpose i en kuvert.

- Man kan også købe ekstra ting til som for eksempel tis, eller at jeg går i trusserne i flere dage. Jeg sælger ikke trusser med lort i. Det er over min grænse, men det er der andre piger, der sælger, siger Maria.

Kunderne er mænd. Maria kender kun navn og adresse på dem, og hun ved derfor ikke ret meget om, hvorfor de tænder på hendes trusser.

- Der er mænd, der tænder på at voldtage piger. Det er perverst. Det er ikke perverst at tænde på brugte trusser. Der er ikke nogen der kommer til skade eller kommer noget til ved det her. Så jeg kan ikke se noget galt i det, siger Maria.


Seneste nyt

fra Nordjylland