Marybesøget: Forælder overfaldt leder

En forælder til et barn i specialafdelingen på Aabybro Skole overfaldt tirsdag afdelingens leder på skolen.

Sagen om de børn, der blev udelukket fra at deltage i den festlige indvielse af Aabybro Skole tog tirsdag en voldsom drejning.

Lederen af specialafdelingen på Aabybro Skole blev tirsdag overfaldet af en forælder. I følge TV2 Nords oplysninger, skulle overfaldsmanden være forælder til et af de børn, der i forrige uge blev udelukket fra at deltage i skolens officielle indvielse med Kronprinsesse Mary i spidsen.

Jammerbugt Kommunes borgmester, Mogens Gade (V) bekræfter overfaldet over for TV2 Nord. Han vil dog ikke bekræfte, at der skulle være en sammenhæng med Marybesøget.

Overfaldet skete på afdelingslederens kontor, hvor faderen skubbede så hårdt til hende, at hun faldt over en stol. Ifølge TV2 Nords oplysninger skulle afdelingslederen efter overfaldet været blevet kørt på sygehuset. 

Sidst på eftermiddagen tirsdag bekræftede Nordjyllands Politi i en pressemeddelelse, at man har modtaget en anmeldelse i sagen.

- Med henvisning til en del forespørgsler fra pressen, kan Nordjyllands Politi hermed bekræfte, at vi tidligere på dagen har modtaget en voldsanmeldelse fra Aabybro Skole. Sagen efterforskes af Nordjyllands Politi, som p.t. ikke har yderligere oplysninger i sagen, skriver politiet.

Alle involverede er blevet tilbudt krisehjælp.


Seneste nyt

fra Nordjylland