Masser af brændte chancer: Hobro IK må nøjes med uafgjort

Selvom det ikke blev til sejr, er Hobros drøm om at nå medaljespillet ikke forbi. Lørdag spillede de 1-1 mod Silkeborg.

Flere brændte chancer var skyld i, at Hobro Ik måttes nøjes med et enkelt point, da de lørdag eftermiddag spillede 1-1 mod Silkeborg hjemme på DS Arena.

Selvom Hobro kom bedst fra start, var det alligevel gæsterne, som først kom på måltavlen.

Da Rasmus Minor kiksede et indgreb på midten, havnede bolden hos Vladimir Rodic, der i 55. minut sendte bolden forbi Jesper Rask i målet.

I det 73. minut udlignede Hobro IK, da Pål Alexander Kirkevold prikkede et hjørnespark i nettet fra bagerste stolpe.

Med det ene point rykker Hobro Ik forbi AaB og indtager den eftertragtede sjetteplads i Alka Superligaen.